Dragana Zezelj i Boki Band - Treci uzastopni Hit za Woow Music!
U svetu muzike, talent se prepoznaje kroz doslednost u kvalitetu i neprestano iznenadjivanje publike. Dragana Zezelj i njen bend, Boki Band, definitivno ispunjavaju ova merila, jer su nedavno predstavili svoj treci projekat za producentsku kucu Woow Music, a ovog puta ocarali su nas obradom pesme "Trag od burme" od Kemala Malovcica.

Dragana Zezelj, talentovana izvodjacica, koja je ve? stekla ogromnu popularnost na muzi?koj sceni, ponovo je udružila snage sa Boki Bend-om, njenim vernim saradnicima, kako bi doneli novo muzicko iskustvo publici. Ovaj tim je vec postao sinonim za izvanrednu muziku i emocionalno iskustvo.

"Trag od burme" je pesma koja nosi duboku emotivnost i snazne tekstualne poruke, a Draganina interpretacija donosi novu dimenziju ovoj klasici.

Odmah nakon premijere pesme, društvene mreze eksplodirale su komplimentima i hvale na racun izvodjaca i produkcije. Fanovi su se otvoreno izjašnjavali o tome kako su pesma i izvodjaci ostavili snazan utisak i emocije koje su izazvali.

"Trag od burme" hit u najavi i dodatni uspeh u karijeri Dragane Zezelj i Boki Benda. 

Spot za pesmu ovde:
https://www.youtube.com/watch?v=m_wrKlPDAZA